AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dimecres, 24 d’abril del 2013

CÒRRER PER L'ESCOLA PÚBLICA


Benvolguts,

us enviem  la següent proposta per al diumenge 28



1.Enviem aquest missatge des de l’AMPA de l’escola pública Fructuós Gelabert un cop hem parlat amb altres AMPAs de l’Eixample, Gràcia i Horta-Guinardó sobre una proposta reivindicativa que totes estem d’acord en dur a terme.

2.Aquest correu va dirigit a totes les AMPAs de centres educatius públics situats relativament a prop de la Sagrada Família de Barcelona, estant oberta la proposta a qualsevol AMPA de centre educatiu públic de Barcelona. Si ho rebeu en alguna direcció de centre, us agrairem ho feu arribar a les vostres AMPAs i/o a les famílies directament.

3.Proposem animar a participar al màxim de famílies possible, per córrer o fer de públic, vestits tothom amb les samarretes grogues del SOS educació pública, el 0-3 també hi som, etc..., diumenge 28 d’abril en les diferents curses per diferents edats que organitza la Fundació Claror sota el nom de La Milla Sagrada Família, curses que com sabreu tenen prou ressò mediàtic (TV3, etc...). La Fundació ha estat informada del que volem fer i no tenen res en contra.
Podríem fer servir un lema conjunt tipus: VINE A CÓRRER PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA!  com a encapçalament dels missatges o per cartells senzills.

4.Resumim ara la informació disponible sobre horaris, curses, etc...
   Inscripcions, individuals i col·lectives, i tota la informació a la web de la Milla del Claror (www.lamilla.cat)
  Si les feu col·lectives com a grup escolar podeu guanyar un premi econòmic als qui més participants aporti i acabin les sèries.
  Cost d’inscripció per corredors fins a 34 anys: Gratuït. Cost per majors de 34 anys: 5 euro. Hi haurà un obsequi per tothom qui acabi cada sèrie.
  Cursa en circuit tancat de 3 illes de llargada (1609 m), sortint a Mallorca (entre Marina i Sardenya), recorregut Mallorca, Sicília, Provença, Lepant, Mallorca i altre volta fins l’arribada a Provença (entre Sardenya i Marina).
El dorsal es pot anar a buscar al local del Esportiu Claror uns dies desprès de la inscripció. El dia de la cursa no oblideu samarreta groga, dorsal i DNI.

  Horaris de les curses:
  9,30 hores masculí  > 44 anys
9,45 hores masculí entre 35 i 43 anys
9,55 hores femení  > 34 anys
11,00 hores masculí benjamí nascuts 2003 i 2004
11,15 hores femení benjamí nascudes 2003 i 2004
12,45 hores masculí alevins nascuts 2001 i 2002
13,00 hores femení alevins nascuts 2001 i 2002
(Les sèries professionals es faran a les 12,15 i 12,30 hores i les entregues de premis a partir de les 13,15 hores)

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons