AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dijous, 19 de setembre del 2013




Us re-enviem aquesta informació referent al barri, que ens ha fet arribar el

Pla Comunitari del barri Sagrada Família


L'objectiu de les jornades és fer arribar als 10 equips d'arquitectes concursants les opinions i necessitats  del veïnat dels entorns, resta de ciutadania, i entitats i organitzacions de la ciutat, a partir del què estableixen les bases del Concurs i el document 'CompromC-s per GlC2ries' aprovat l'any 2007.
La transformació de Les Glòries ja està en marxa
Ajuntament de Barcelona
La transformació de Les Glòries ja està en marxa
Jornades ciutadanes
Benvolgut/uda,
La transformació de la plaC'a de les Glóries suposarà un dels canvis mós importants dels darrers anys a Barcelona. Significarà la integració definitiva de les Glòries a la ciutat i es completarà així un projecte que el Pla Cerdà ja preveia fa més de 150 anys.
En aquests primers passos de la transformació volem disposar de la seva participació.
Per aixó, el convidem els propers dies 30 de setembre i 1 i 2 d'octubre (de 16,30 a 21 hores) a les Jornades Ciutadanes.

Esperem que sigui del seu interès i s'animi a participar en aquest gran procés que, sens dubte, transformarà d'una manera molt positiva els nostres carrers i la nostra ciutat.
Edifici DHUB. PlaC'a de les Glòries, 37-38. 08018 Barcelona
Inscriu-te fins el 26 de setembre del 2013
COM ARRIBAR-HI: Metro - Línia 1 Glòries (c. d'Àlaba), Autobús - Línies 7, 92, 192, H12, Tramvia: Trambesòs T5, T6 - La Farinera,  
Bicing - Estació de Bicing: Av. Meridiana - Metro GlC2ries, Aparcament: Ona Glòries (c.Ciutat de Granada, 173 - 175), Centre Comercial Glòries (av. Diagonal, 208)
Més informació a www.bcn.cat/habitaturba
 
Descripció: signatura-web.gif

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons