AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dilluns, 14 d’octubre del 2013

Festes de la Sagrada Familia

Hola a tothom, 

El barri torna a estar de festa, i és per això que us fem arribar el PROGRAMA DE FESTES TARDOR (del 18 al 20 d'octubre) per a que pugueu gaudir i participar de les moltes activitats que hi han programades!!!

Recordar-vos que des del Pla Comunitari organitzem conjuntament amb altres entitats i equipaments del barri:

Divendres, 18 OCTUBRE:
  • 17h: FESTA D'INICI de les Festes de Tardor al c/Marina (davant del temple). Podreu gaudir del pregó a càrrec de les AMPAs de les escoles que participen del projecte Camí Escolar, de l'actuació d'en Noè Rivas i dels grups de cultura popular del barri.
  • 18h: JORNADA PER LA CULTURA CUBANA al Centre Cívic Sagrada Família
  • 21'30h: RUTES I TAPES Ruta nocturna per conèixer els indrets més “canalles” del barri tot fent tapes
CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA. PLACES LIMITADES!!! Preu: 15 euros* per persona (inclou consumicions i tapes)
* Els beneficis que s'obtinguin d'aquesta activitat es destinaran a finançar part del projectes adreçats a la Gent Gran, impulsats des del Pla Comunitari.

Més informació i inscripcions del 7 al 17 d'octubre: Dilluns i dijous (17-20'30h) i dimecres (10-13'30h) enPLA COMUNITARI SAGRADA FAMÍLIA c/Padilla,208-210 baixos Tel. 932.653.645|pcsagradafamilia@gmail.com

i també ens podreu trobar dissabte, 19 OCTUBRE, a l'Avinguda Gaudí, un dels tres espais de la Fira de Comerç al carrer, a la carpa informativa que hem organitzat per informar-vos dels projectes que estem realitzant, per a saber més de les entitats, serveis i persones que  participen en el Pla Comunitari així com, gaudir de l'espai de lectura o de tallers infantils, us esperem!!!

JUNTS FEM BARRI, VINE I PARTICIPA DE LES FESTES!!!!
 
El programa:
 


 

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons