AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dimarts, 19 de novembre del 2013

24N manifestació

Benvolgudes famílies

Des de la Comissió de Qualitat per a l'Ensenyament us fem extensiva la convocatòria que ens han fet arribar el Marc Unitari de la Comunitat Educativa -MUCE- , la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB), la Federació d'Associacions de Pares i mares de Catalunya (FaPaC) i altres associacions i sindicats de Catalunya, que organitzen una manifestació el proper diumenge dia 24  a les 12h. a Passeig de Gràcia/Mallorca, la qual recolza l'AMPA Fort Pienc. Es vol denunciar que els pressupostos de la Generalitat pel proper any 2014 i que s'estan tramitant al parlament no tenen prou en compte les necessitats socials del nostre país.

Pel que fa a l'Ensenyament, es mantenen les retallades en beques escolars, la manca de substitucions de mestres quan estan malalts i l'augment dels ràtios d'alumnes per classe. Això provoca, com ha denunciat el darrer Informe del Síndic de Greuges, un augment de la segregació escolar i de la pressió econòmica que hem de suportar les famílies.

Les AMPA's de l'Eixample hem convocat una trobada prèvia a la manifestació a partir de les 10:15 hores a l'espai Germanetes (Viladomat/Consell de Cent) per una xocolatada i anar totes juntes després al bloc per l'Ensenyament de la manifestació a Passeig de Gràcia amb Mallorca a les 12 h.

Salutacions,

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons