AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dimecres, 20 de febrer del 2013

MANIFESTACIÓ 23F

Benvolguts/benbolgudes,

El proper dissabte 23 de febrer s'ha convocat una manifestació a Barcelona amb el lema "Per la justícia social. Fem-los fora. Juntes podem”, impulsada per
diferents col·lectius i moviments socials que estan sumant forces en contra de
la dictadura financera i  la política de retallades que estem patint al nostre país. Trobareu la informació global de la manifestació a Barcelona en el següent
bloc  www.23flluitesalcarrer.wordpress.com.

Aquesta acció tindrà lloc paral·lelament a la que es farà a altres ciutats de
l’estat espanyol sota el paraigües “Marea Ciudadana”.




dilluns, 18 de febrer del 2013

Patim patam... Patinant.

Una mica tard, és cert, però no teníem fotos per penjar i volíem fer-ho tot de cop.

Fa ja uns quants dies (27 de Gener) a l'escola tal i com vam anunciar va tenir lloc una competició de patinatge, seguim sense tenir fotografies de l'esdeveniment. Pel poc que vam poder veure, dir que les noies del Ramon Llull semblen àngels quan patinen, malgrat que els pocs assajos realitzats ha fet que no hagin pogut lluir com s'esperava,  gràcies Raquel per la gran tasca que realitzes amb les nenes.

Pocs dies després va tenir lloc els exàmens de nivell, aquí sí que tenim alguna foto i un petit comentari de la Raquel.

"Com cada any, les nenes de patinatge es preparen per aprovar el pas de nivell. Aquest any va ser el diumenge 3 de Febrer. Va anar força bé, la majoria va aprovar i les que no treballarem per la recuperació del maig".

RECOLLIDA D'ALIMENTS

Hola a tots!

des de l'AMPA volem agraïr a totes les persones que heu contribuit a la recollida d'aliments, que vàrem fer la setmana passada (del 11 al 15 de febrer). Vàrem aconseguir més de 100 kg de menjar, que van dirigits a aquelles persones més necessitades del nostre barri.

de nou, gràcies a tot@s!






diumenge, 17 de febrer del 2013

3a Competició de Hip-hop al Ramon Llull

Si les circumstàncies no fossin les que són, li diria a l'Ana Clemente que em fes cinc cèntims de la competició, però en aquests moments la deixarem que reposi una miqueta, que escriure a l'ordinador amb una mà deu ser força difícil.

Així que el comentari el faré jo i com que val més una imatge que mil paraules, us diré una paraula i us deixaré algunes imatges...

FANTÀSTIC!!!


dilluns, 11 de febrer del 2013

Carnestoltes 2013

Un any més en Santi Ortíz ens va acompanyar a la nostra festa de Carnestoltes i com sempre va ser excel·lent, que gran que ets Santi. Els nostres nens i nenes (i alguns que no ho eren tan) s'ho han passat d'allò més bé.

El dia ha estat magnífic, el solet, la temperatura, la companyia i aquest any a més ens han vingut a veure la gent del Banc de Sang, i mentre alguns ballaven o es maquillaven (gràcies escola de maquillatge Fajardo), d'altres estaven fent una per donar sang. 

L'AMPA vol fer un agraïment especial a la Rosa Jimenez, sense ella els taller de màscares no hagués existit, això se'n diu arribar i moldre.

Us deixem algunes fotografies, possiblement en tindrem més així que de quan en quan veniu i mireu doncs pot ser que les ampliem.

Atenció segons Banc de Sang 43 donacions (de les quals 17 han estat noves) i 6 oferiments (gent que al final no han donat però que podien fer-ho, segurament la cua era massa llarga).

Salut i que no pari la disbauxa.



dissabte, 9 de febrer del 2013

Ecos de la festa de Carnestoltes

En breu, quan tinguem les fotografies les penjarem, però volem avançar-nos amb una informació addicional. 
Avui la gent que ha volgut ha pogut donar sang. Això no ha estat, només fer que vinguessin i ja està. Els nens i nenes de 4art nivell, han estat preparant-se des de fa més d'un mes. Han rebut xerrades i formació, han dissenyat el cartell, i avui a la festa han estat part important de l'èxit.

Quin ha estat el resultat final?

43 extraccions, 2 que al final per culpa de la cua no l'han acabat fent (és que ha hagut cua tot el matí). D'aquestes 45, 16 han estat el primer cop que donaven sang.

Moltes gràcies en nom de tothom que es beneficiarà d'aquest acte tan altruista. 

Ara la feina no ha acabat, els mestres, la direcció de l'escola, l'AMPA i Banc de Sang, farem una reunió per valorar com ha anat, si val la pena tornar a invertir temps i esforços per fer-ho de nou (això sí el curs vinent), i com ho farem? doncs gràcies a aquells que heu contestat l'enquesta farem un buidat de les dades i les valorarem...

Novament gràcies i pensem que cada gota compte.

AMPA del Ramon Llull

divendres, 8 de febrer del 2013

Recapte de recollida d'aliments

Benvolgudes famílies.

Rebreu a les motxilles dels vostres fills i filles una informació molt valuosa. L'AMPA i l'Escola Ramon Llull, s'han sumat a la recapte d'aliments organitzat des de el  Pla Comunitari de la Sagrada Família.

Aquí teniu tota la informació.

Des de la Comissió de Voluntariat i Solidaritat impulsada pel Pla Comunitari Sagrada Família s'ha organitzat,
del 11 al 16 de febrer, una recapte d'aliments en favor dels nostres veïns i veïnes, ja que segons les entitats dels sector més de 1400 persones al barri passen gana...

En els cartells que trobareu clicant aquest link: http://www.facebook.com/placomunitari.sagrada
apareixen els diferents punts de recollida, horaris i més informació sobre aquesta recapte...

Esperem comptar amb la vostra col·laboració i us agrairíem féssiu difusió!!!

i si voleu participar com a voluntaris i voluntàries, en dita recapte, només cal que ens ho feu saber:

PLA COMUNITARI SAGRADA FAMÍLIA
ESPAI 210
c/Padilla, 208-210 baixos |Tel. 932.653.645
pcsagradafamilia@gmail.com


dilluns, 4 de febrer del 2013

Festa de Carnestoltes 2013

No t'ho pots perdre!

Carnestoltes al Ramon Llull i a més campanya de donació de Sang.



divendres, 1 de febrer del 2013

SALVADOS: ESPECIAL EDUCACIÓ

Aquest diumenge al programa Salvados de LaSexta, un especial sobre educació, amb una comparativa del model espanyol amb el finlandès:

http://www.lasexta.com/programas/salvados/avances/salvados-vuelve-lasexta-cuestion-educacion_2013013100179.html

Samarretes

Samarretes de "SOS escola pública"

Hola,

al local de l'AMPA podreu trobar samarretes en defensa de l'escola pública. El seu preu és:

nens      2.00 €
adults    2.50 €



 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons