AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dimecres, 7 de maig del 2014

Campanya de vacances: L'estiu és teu


Benvolguts,

us fem arribar la següent informació


 
Xanascat butlletí
 
 
L'Estiu és teu 2014
 
Butlletí especial. Abril 2014
 
ESTIU ES TEU 2014
 
 
Un cop finalitzat el període de preinscripcions i realitzat el sorteig públic, tots aquells usuaris que no varen poder realitzar la preinscripció dins del termini, o bé desitgin realitzar més d'una inscripció, a partir d'ara ja podran accedir al portal de preinscripcions per consultar les places disponibles i realitzar la inscripció o inscripcions que desitgin.
Per a consultar els torns disponibles i realitzar inscripció s'ha d'accedir al Portal de preinscripcions, introduir el DNI de la persona responsable de la preinscripció i la paraula de pas, o bé registrar-se de nou, si és la primera vegada que s'accedeix al portal, i en el cas que interessi algun dels torns disponibles, seleccionar-lo i reservar-lo directament per cadascuna de les persones participants.
Es poden consultar també les places disponibles i informar-se dels passos a seguir per realitzar la inscripció al web: xanascat.cat/estiuesteu.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons