AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dijous, 29 de maig del 2014

Ajuts de menjador

Benvolgut@s,

us enviem una informació procedent de FAPAC

Benvolgudes AMPA,


Us informem de la RESOLUCIÓ per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Consell de Direcció del Consorci d'Educació de Barcelona de 21 de maig de 2014, pel qual s'aproven les bases per a l'atorgament d'ajuts individuals de menjador adreçats a l'alumnat d'ensenyaments obligatoris i de segon cicle d'educació infantil de centres educatius sufragats amb fons públics de la ciutat de Barcelona, i s'obre la convocatòria per al curs escolar 2014-2015.

dilluns, 26 de maig del 2014

Més videos de l'expedició a l'Àfrica


Benvolgut@s,

aquesta setmana, podeu veure als nen@s de sisè , p3 i tercer preparant el safari, uns fen el jeep, altres fen els animals i altres jugant amb la imaginació... i el mural de p4 i p5


dijous, 22 de maig del 2014

Vine a la Festa de la FaPaC! Diumenge 1 juny, Barcelona‏

Benvolgut@s,

us re-enviem la següent informació:

Diumenge 1 de juny: Vine a la Festa de la FaPaC!
Us convidem, AMPA i famílies, a compartir un matí festiu i reivindicatiu 


  • Animeu-vos a muntar una activitat o taller en les carpes que hi instal·larem. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte quan abans millor: tel. 93 435 76 86 / mail: suportassociatiu@fapac.cat 
  • La Festa serà de 10:00 a 14:00h, al Passeig Lluís Companys de Barcelona (Arc de Triomf). No hi falteu!

dimarts, 20 de maig del 2014

Xerrada sobre necessitats d'educacions especials

Benvolguts,

us comuniquem una xerrada que tindrà lloc a l'escola Auró

C/ Mallorca, 106 - 08029 Barcelona


CASAL ESTIU BAMBOLINO

Benvolguts,

us adjuntem informació d'un casal d'estiu, per si és del vostre interès

han ofertat un preu especial per als nens i nenes de l'escola, així que si esteu interessats haureu de comunicar-ho quan feu la inscripció


Aquí teniu el cartell, el full d'inscripció i les tarifes



dilluns, 19 de maig del 2014

Festa multi-cultural 2014

Benvolgut@s,

aquí teniu un vídeo resum del que va ser la festa del passat diumenge, amb fotografies de les activitats de zumba, els tallers de xinès, dances de l'Illa de Pàsqua, balls colombians, gastronomia d'arreu del món... tot, al pati de la Ramon Llull


Segona setmana de jornades Àfrica al menjador

Benvolgut@s,

aquí teniu un petit video amb un recull de la segona setmana de les jornades dedicades a l'Àfrica


dimecres, 14 de maig del 2014

Xerrades

Benvolgut@s,

us fem arribar una informació d'unes xerrades que es faran al barri

Hola!Os enviamos un listado de charlas dirigidas a madres, padres, cuidadores y todas aquellas personas interesadas en la crianza, la saludo y el bienestar. Todas las charlas son gratuitas y l@s niñ@s son bienvenid@s.

Esperamos que podáis hacer difusión de estas actividades.
Un saludo,
Equipo La Tribu

Viernes 23/05 de 18.30 a 20 hs.
Charla "Cada uno tiene su lugar. Constelaciones familiares". Un espacio para intercambiar información sobre las constelaciones familiares y su posible aplicación a situaciones
particulares.
A cargo de Marifé Pérez. GRATUITA.

Miércoles 28/05 de 18.30 a 20 hs
Charla "Las flores de Bach, un método natural de armonización emocional". Trataremos los beneficios del uso de las Flores de Bach en la infancia y en la familia.
A cargo de Sonia Usán. GRATUITA


Pre-inscripcions 2014-15

Benvolgut@s,

us re-enviem un missatge de la FAPAC, referent a la pre-inscripció de l'alumnat per l'any vinent:

Us informen que hem habilitat un espai al web de la FaPaC per recollir totes les incidències que considereu oportunes al respecte del procés d'assignació de places a les escoles. 

Com veureu, la recollida d'informació al respecte del tema la farem a través del formulari que us proposem que ompliu a través del nostre web.

Tant les AMPA com les famílies podeu fer-nos arribar les vostres queixes. Des de la FaPaC les canalitzarem a través dels representants a les comissions de garanties d'admissió d'alumnat per tal que arribin a les admistracions de referència (el Consorci d'Educació de Barcelona en el cas de Barcelona ciutat). 

Esperem les vostres aportacions!!! Feu click aquí. per entrar a l'espai web i accedir al formulari.

Cordialment, 

dimarts, 13 de maig del 2014

Àfrica al menjador

Benvolgut@s

els nens i nenes del menjador han començat les activitats relacionades amb Àfrica... aquí us deixem un tastet dels primers dies, esperem que us agradi!


Festa intercultural

Benvolgut@s!

us recordem que el proper diumenge continuen les festes a la nostra escola... esperem la vostra participació i que ho gaudiu amb les vostres families!


divendres, 9 de maig del 2014

Casal d'estiu




Pares/Mares:
Com  se us va comunicar en una nota anterior, aquest any no se farà el Casal d'estiu a la nostra escola, per obres a l'edifici durant les dates. Per tal de contrarestar el problema que us pot suposar, us proposem el casal de l'Escola Carlit (Roger de Flor, 162  08013 Barcelona - Tel. 93 265 22 22 - a8043814@xtec.cat).

Les inscripcions ja estan obertes i se realitzaran a l'Escola Carlit, de dilluns a dijous de 16.45 a 19.45. S'haurà de pagar l'import dels torns escollits i portar una fotocopia de la targeta sanitaria i de la cartilla de vacunació. Hi ha límit de places, així que, si esteu interessats, us aconsellem no demorar la inscripció.
 

Per acabar,  el pròxim dia 15 de maig a les 17:30h hi haurà una reuniño informativa a l'auditori del Carlit, on s'informarà de les actividats i se contestaran als dubtes.
 

Per a qualsevol consulta, podeu escriure a l'e-mail contacta@ae-eixample.cat o trucar al  934 234 350.


Informació aquí:

https://www.dropbox.com/s/m6ih472h0g69ugi/documentacion_casal_verano.zip



#########################################################################################################




Estimados Padre/Madres:
Cómo se os comunicó en una nota anterior, este año no se realizará el Casal de verano en el Ramon Llull por obras en el edificio durante esas fecha. Es por esto que se os informó que la Escola Carlit (Roger de Flor, 162  08013 Barcelona - Tel. 93 265 22 22 - a8043814@xtec.cat) no s ha remitido su oferta de Casal de Verano para que nuestros hijos no se queden si la oportunidad de hacer esta actividad.

Las inscripciones ya están abiertas y se realizarán en la Escola Carlit de lunes a jueves de 16.45 a 19.45. Se deberá abonar el importe de los turnos escogidos y traer fotocopia de la tarjeta sanitaria y de la cartilla de vacunación. Hay límite de plazas, así que, si estáis interesados, se os aconseja no demorar la inscripción.
El próximo día 15 de mayo a las 17:30h habrá una reunion informativa en el auditorio de la Escola Carlit
dónde se os informará de las actividades y se contestarán a las dudas que tengáis.
Para cualquier consulta que no podamos solucionar desde el AMPA del Ramon Llull, podéis escribir al email contacta@ae-eixample.cat o llamar al teléfono 934 234 350.

Un saludo.

Descárgate la info de aquí:

https://www.dropbox.com/s/m6ih472h0g69ugi/documentacion_casal_verano.zip



Revista DRAC, nou número

Benvolguts,

ja teniu aquí el nou número de la revista Drac, esperem que sigui del vostre agrat!

Els titulars són:


- Darrera les bambolines (què fa la comissió de festes?)

- Extraescolar esportives a l'escola

- Recomanacions de lectura de la llibretera

- Xerrada: Cap a on va l'educació al nostre país?

- Imatges de Sant Jordi

- Guanyadors Jocs Florals 2014



Drac Maig 2014

dijous, 8 de maig del 2014

Nou video: Sant Jordi al menjador

Benvolguts,

aquí teniu un vídeo de la celebració del Sant Jordi durant les hores de menjador


dimecres, 7 de maig del 2014

Campanya de vacances: L'estiu és teu


Benvolguts,

us fem arribar la següent informació


 
Xanascat butlletí
 
 
L'Estiu és teu 2014
 
Butlletí especial. Abril 2014
 
ESTIU ES TEU 2014
 
 
Un cop finalitzat el període de preinscripcions i realitzat el sorteig públic, tots aquells usuaris que no varen poder realitzar la preinscripció dins del termini, o bé desitgin realitzar més d'una inscripció, a partir d'ara ja podran accedir al portal de preinscripcions per consultar les places disponibles i realitzar la inscripció o inscripcions que desitgin.
Per a consultar els torns disponibles i realitzar inscripció s'ha d'accedir al Portal de preinscripcions, introduir el DNI de la persona responsable de la preinscripció i la paraula de pas, o bé registrar-se de nou, si és la primera vegada que s'accedeix al portal, i en el cas que interessi algun dels torns disponibles, seleccionar-lo i reservar-lo directament per cadascuna de les persones participants.
Es poden consultar també les places disponibles i informar-se dels passos a seguir per realitzar la inscripció al web: xanascat.cat/estiuesteu.

FESTI.BALL

Benvolguts/des,

Adjunt us enviem informació sobre l’activitat que portarem a terme el proper 11 de maig: FESTI.BALL: Inclusiu, Verd i Social


dilluns, 5 de maig del 2014

Mobilitzacions per l'escola pública

Us passem dues convocatòries per als propers mesos:





Us animem a participar en la preparació de la mobilització i cercavila per l'escola catalana, dissabte 14 juny a Barcelona


  • Impulsada per Somescola, l'acció vol ser multitudinària amb capgrossos i colles de gegants. Les AMPA i les escoles podem participar-hi activament! 

Barcelona, 30 d'abril de 2014 

Us informem que el proper dissabte 14 de juny, a les 18:00h, hi ha convocada una acció en defensa de l'escola catalana i el dret a decidir el propi model educatiu: una gran cercavila reivindicativa que transcorrerà pel centre de Barcelona sota el lema “Per un país de tots, decidim escola catalana”. Es tracta d'una gran mobilització de país que vol aconseguir una assistència massiva, tant de ciutadans com de grups en forma de comparsa (escoles, esplais i agrupaments, cultura popular, teatre de carrer, bandes de música...). Us animem a les AMPA i famílies a sumar-vos-hi!

Feu el vostre capgròs
Per aquesta acció s’ha escollit el capgròs com a símbol de la diversitat i tenacitat de l’escola catalana. L’objectiu és aconseguir la concentració de capgrossos més gran que s’hagi fet mai al país. Per això, des de la vostra AMPA i escola podeu organitzar tallers per fer el vostre capgròs particular per assistir a la cercavila. També es mobilitzaran les colles de gegants i capgrossos de Catalunya.

Inscriviu-vos per participar
Si prepareu una comparsa inscriviu-vos al web de Somescola.cat on també es recolliran adhesions dels consells escolars i dels municipis. 

Demaneu la vostra samarreta
S'ha posat a la venda un lot de marxandatge (samarreta + adhesius + joc de paraules + instruccions per fer-se un capgròs) al preu de 10€ (que servirà per finançar l'acció). Entreu a la botiga en línia i feu la vostra comanda. Podem fer que llueixi una mateixa imatge!

Animeu-vos a formar part de l'equip de voluntaris durant la producció prèvia i el mateix dia de l'acció. La vostra AMPA i escola podeu contribuir a l’èxit de la mobilització:
  • Fent la màxima difusió al vostre entorn amb accions informatives i també a les xarxes socials (etiqueta #somescola14J). Compartiu el Vídeo del cercavila.
  • Descarregant aquí i compartint els recursos d'imatge gràfica (cartells, adhesius,...)
  • Esdevenint un punt de venda del lot Somescola (contacte: marxandatge@somescola.cat


Casalet de jornada intensiva

Benvolguts pares i mares,

us passem informació referent al casalet de jornada intensiva

informació

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons